flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Судом розглянута справа за позовною заявою директора однієї зі шкіл про скасування наказу

30 листопада 2017, 10:54

Бердянським міськрайонним судом Запорізької області 29 листопада 2017 року була розглянута справа за позовною заявою директора  однієї з Бердянських шкіл про визнання незаконним та скасування наказу Відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради «Про оголошення догани».

Позов було задоволено частково. Визнано незаконним та скасовано наказ відділу освіти  виконавчого комітету Бердянської міської ради Запорізької області «Про оголошення догани», яким оголошено догану директору Бердянської загальноосвітньої школи Бердянської міської ради Запорізької області.

Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному провадженню можна здійснити за номером 310/7467/17.

Інформаційно: Директору школи було оголошено догану за неналежне виконання обов’язків передбачених контрактом в частині невиконання нормативних актів, а саме Закону України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення», Наказу Міністерства освіти та науки України № 855 від 08.11.2004р. «Про заборону тютюнокуріння в навчальних закладах і установах Міністерства освіти і науки України, затвердження заходів щодо проведення антитютюнової інформаційно-освітньої та профілактичної роботи серед дітей, учнів та студентської молоді».

 

Фото з мережі інтернет

Прес-служба Бердянського міськрайонного суду